Financiële verslaglegging

Debet, credit, balans, winst- en verlies. Waarschijnlijk moet u er niet aan denken om er de hele dag mee bezig te zijn, maar wij hebben er ons werk van gemaakt. Want zonder financiële verslaglegging is het moeilijk om te bepalen of u financieel goed bezig bent of juist niet. Maar ook of er winst wordt gemaakt en hoe uw onderneming zich ontwikkelt gedurende de jaren.

 

Het opmaken van een jaarlijks of periodiek overzicht zoals een jaarrapport zorgt ervoor dat u ondanks uw drukke werkdagen toch even stilstaat en met een andere bril naar uw onderneming kijkt. ETS helpt u om de cijfers te lezen, ontwikkelingen te ontdekken en adviseert u met betrekking tot financiële beslissingen die voortkomen uit deze cijfers. Wilt u eens van gedachten wisselen? We denken graag met u mee.

 

Wilt u eens van gedachten wisselen? We denken graag met u mee.

Administratie

Zonder administratie geen onderneming, helaas. Vaak is de papierwinkel en verzameling van facturen en bonnen niet het leukste aan het ondernemerschap. Bovendien wordt dat nog een stuk ingewikkelder als u mensen in dienst heeft en een loonadministratie moet voeren. Maar wat als u groeit? Of (meer) medewerkers aanneemt? Dan is het fijn om te kunnen rekenen op een partner met verstand van zaken.

 

ETS helpt ondernemers met het optimaal inrichten van de bedrijfs- en loonadministratie. Een goede registratie is noodzakelijk maar wat de beste manier voor u is – en hoeveel tijd u er zelf aan wilt besteden – bepalen we samen. Bijvoorbeeld door uw papieren administratie (deels) te vervangen door een digitale. Zo profiteert u van technologische ontwikkelingen die uw administratie aanzienlijk minder belastend maken. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? We vertellen u graag meer.

 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? We vertellen u graag mee.