Inkomstenbelasting

Ieder jaar komt het weer terug: de aangifte inkomstenbelasting. De Belastingdienst vult steeds vaker gegevens voor u in, maar zijn deze wel correct en up-to-date? Het is belangrijk dit goed te controleren en uw aangifte goed in te vullen. Voor zowel particulieren als ondernemers verzorgt ETS de aangifte inkomstenbelasting.

 

Voor particulieren
Bij particulieren controleert en corrigeert – indien nodig – ETS de vooraf ingevulde gegevens. Waar nodig vullen we deze aan. Voor fiscaal partners zorgen wij dat de gecombineerde belastingsom minimaal is door de aftrekposten optimaal over de fiscaal partners te verdelen. Wat uw situatie ook is, we gaan altijd voor het meest gunstige resultaat.

 

Voor ondernemers
Bent u ondernemer? Dan stelt ETS op basis van de aangeleverde administratie een jaarrapport op dat opgenomen wordt in de aangifte inkomstenbelasting. We houden rekening met de vrijstellingen en aftrekposten die bij het ondernemen komen kijken.

 

Betaalt u het liefst gedurende het jaar een deel van de belasting? Of investeert u het geld liever nog even omdat het aan het einde van het jaar eenvoudiger is om de belasting ineens te betalen? In beide gevallen proberen we ervoor te zorgen dat de belastingen nooit een onterecht beslag leggen op de middelen die u als ondernemer hard nodig hebt om door te groeien.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? We denken graag met u mee.

Vennootschapsbelasting

De winst van de B.V. wordt belast in de vennootschapsbelasting. Klinkt simpel. Maar wat is de winst van de B.V.? En in hoeverre kunt u die sturen om meer of minder winst in de vennootschapsbelasting belast te laten worden en niet in de inkomstenbelasting? Ook hebben dalende belastingtarieven, verrekenbare verliezen en de voorlopige aanslag VPB allemaal invloed op de winst. ETS biedt uitkomst.


Zo proberen we altijd de optimale – lees minimale – belastingdruk te bereiken. Dit doen we door de verdeling van de winst over de inkomstenbelasting in de vorm van salaris en dividend, en over de vennootschapsbelasting.

 

Meer weten? We helpen u graag verder.