Onze klanten ontzorgen, dat is waar het om draait.

We geven advies, beantwoorden vragen en dragen oplossingen aan, soms al voordat ze nodig zijn. Uw administratie, belastingzaken en cijfers? Al deze zaken nemen we uit uw handen zodat u zich kunt richten op uw onderneming, uw werk, uw leven.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Starter

Gaat u een eigen onderneming starten? Of speelt u met deze gedachte? Ongetwijfeld heeft u veel vragen. Wat uw vraag ook is, u wilt met uw vak bezig zijn én uw financiële en administratieve zaken goed geregeld hebben. Bij ETS bent u dan aan het juiste adres. Wij ondersteunen startende ondernemers en gaan met elkaar op zoek naar hoe we uw zaak tot een succes kunnen maken. Zo zorgen we samen voor een vliegende start die goed geregeld is!

Zelfstandige

U bent al actief als zelfstandige. Toch heeft u behoefte aan iemand die af en toe meekijkt. Want hoe ziet uw zakelijke toekomst eruit? Moet u wel of niet personeel aannemen om te groeien? Ook wanneer u al een tijdje meedraait kunt u bij ETS rekenen op ondersteuning. Wij helpen u met uw inkomsten- en omzetbelasting, jaarstukken en indien nodig prognoses of tussentijdse cijfers om een financiering aan te vragen. Zo zijn wij precies die partner die u zoekt.

B.V.

Bent u al ondernemer met een B.V.? Dan heeft u ervaring met belastingen, aansprakelijkheid en risico’s, en een salaris dat u uit de B.V. ontvangt. Maar is er op financieel gebied niet meer uit te halen? ETS is er voor u met advies en ondersteuning bij inkomsten-, omzet- en vennootschapsbelasting, loonheffing en het opstellen en deponeren van de jaarrekening. Of wilt u uw eenmanszaak of vennootschap onder firma inbrengen? Ook dan staan we voor u klaar.

Belastingadvies

Elk jaar opnieuw krijgen we te maken met een behoorlijk pakket aan nieuwe of aangepaste belastingregels. Als ondernemer is het ondoenlijk alles zelf bij te houden. Daarom hebben we bij ETS specialisten die altijd op de hoogte zijn van de meest actuele fiscale situatie. Zo bent u verzekerd van optimale begeleiding en het juiste advies. Wel zo prettig!

 

Lees voor meer info over:

Administratie

Voor veel ondernemers een noodzakelijk kwaad. Maar een goed opgezette administratie is een betrouwbare adviseur. Bij ETS kunnen wij uw administratie alleen opzetten of volledig uitvoeren, en ook kunt u voor een ondersteunende of controlerende rol bij ons terecht. We zijn op de hoogte van de laatste kennis en ontwikkelingen, en houden tegelijkertijd altijd rekening met uw wensen.

 

Lees voor meer info over:

Over ons

Wij zijn ETS, een financiële dienstverlener die zijn vak verstaat volgens onze brancheorganisatie NOAB. Die heeft ons dan ook gecertificeerd als bedrijf met kwaliteit, vakmanschap en actuele kennis van zaken. Daar zijn we trots op.

Maar het gaat er natuurlijk om, dat wij dit alles op de juiste wijze inzetten. De juiste manier voor ú! Dat kan niet anders dan persoonlijk: als mensen onder elkaar. We luisteren, stellen vragen, discussiëren en denken met u mee. Op basis van de wetten en regels die er zijn. Die kennen wij tot in detail, zodat wij u de beste keuzes kunnen voorleggen. Duidelijk en eerlijk, volgens afspraak.


ETS is er voor u. Met inhoudelijk sterk advies en een betrokken aanpak,
zoals u en wij dat willen. U kunt op ons rekenen, al 30 jaar.

Heeft u vragen?

Bel ons op +31 (0)40 – 243 09 99